WORKS

リサイクルショップのインテリアデザイン

kids 2nds/seconds

東京都世田谷区

FACILITIES

2016.01.07

01

This was a plan to expand a recycling shop specializing in children’s clothing and extend a shop floor for adult clothing. As the shop works as a physical store and as stock space for the online sales, we designed the interior of the shop as an extension of stock space. We updated the eye-catching sign visible from the Kanpachi-dori Avenue and introduced the friendly new design of the shop front and the interior with green.

02

03

Secure the prospect of the floor and display and store many items. In order to reconcile conflicting objectives, the two-stage storage display was concentrated on the wall side, and a display such as waiting furniture and a set rack was arranged at the center of the floor, and fixtures of waist height were arranged around it. Fixtures for construction on LGS surfaces
We tried to balance with used goods as plywood paste.

04

05

06

07

INFORMATION

Crient happy spiral inc.
Location Tokyo-to Setagaya-ku
Building use used apparel shop