WORKS

ショールーム内装、外構設計

HEBEL SQUARE SHONAN

神奈川県藤沢市

FACILITIES

2016.07.20

01

 

We renovated a meeting space for a house sales office and planting space at the entrance of the building, located near Fujisawa Station. We changed the area under the eaves into a terrace as it’s not suitable for plants to grow without rain there, balancing green at the entrance and in the interior. We imagined the abundant green in the exterior creates a showroom façade. You can always feel the fresh indoor green thanks to a suitable maintenance contract.

02

03

 

It is a major objective to lower the threshold of visiting home purchasers. Since the planting of the traditional Satsuki azalea only determined the atmosphere of the facade, even deciduous broad-leaved trees and evergreen trees were replaced with light leaf colors, and the new green, autumn leaves, and fruits were renewed to provide a sense of season to the street.

04

05

Entrance illustration